Pácienseink mondták

Pácienseink mondták 1

Munkatársaink számára rendkívül fontos pácienseink elégedettsége. Igyekszünk mindent megtenni azért, hogy pácienseink egy barátságos környezetben érezzék magukat, és felszabadultan, félelemtől mentesen, idejében jelenjenek meg kezeléseken, ellenőrző vizsgálatokon.

 

Pácienseink mondták 2Ezen törekvésünk bizonyítékául, íme néhány vélemény, dicséret melyeket páciensektől kaptunk. Ezek a kedves mondatok rendkívüli mértékben motiválnak bennünket, hogy munkánkat a legmagasabb színvonalon végezzük.

Dear Csaba,

we wish you and your family a wonderful Easter! Of course the same wishes for your excellent assistants as well and we hope to see you soon! With my teeth is everything okay.

Once again all the best, health and success and the kindest regards for the very best dentist of the world -

H. & J. & A.

Kedves dr. Hinora Csaba!

Engedje meg, hogy a legnagyobb elismeréssel adózzam Önnek és asszisztenciájának, amiért immár másodszor végzett sikeres be-avatkozást erősen kifogásolható állapotban lévő fogállományomban.

Első alkalommal, ennek már két éve, implantátumokkal (és a művelethez elengedhetetlenül szükséges csontfeltöltéssel) oldotta bravúros módon meg a „jobb felsőben” éktelenkedő fogtalanságomat. Másodszorra pedig alig pár hete varázsolt csodálatos koronát, illetve hidat a „bal alsóban” lévő – a „megkoronázás” előtt igencsak csúnyácska – fogcsökevényeimre.

Rágóállományom immár ismét régi pompájában virít, s ami szintén nem mellékes, élelemaprítási feladatát is maradéktalanul ellátja. Esztétikus és jól használható. És akkor még nem is ejtettem szót az Önök által teremtett barátságos, humánus atmoszféráról, mely hatásosan oldja a fogorvosi beavatkozással szemben táplált legkomolyabb averziókat is – a páciensek szorongás nélkül, azzal a biztos tudattal, hogy jó kezekben vannak, lépnek a rendelőbe. Kell ennél több?

L. Gábor

Kedves Csaba!

Igazán megért 1200 km utazást, csak hogy hozzátok eljuthassak, valóban első osztályú munkát végeztetek!
Már az első nap tökéletesen megszoktam az új fogakat, holott 12 db- ról volt szó!
Külön hálás vagyok a sok válasz-emailedre, amit a sorozatosan feltett kérdéseimre olyan részletesen megválaszoltál!
Azóta is sokan csodálják az új koronáimat, én meg csak ajánlani tudlak titeket amerre csak járok.
Kedvesség, gyorsaság, precizitás, kommunikáció a felső fokon!!!
Szívesen vállalom újra az utat innen, Németországból ha bármikor valami gond adódna a fogaimmal.
Tényleg, le a kalappal előttetek, köszönök mindent !!!

Hédi

Kedves Doktor Úr!

Hétfőn voltam Önnél az első fogaim közötti rést helyre hozni.
Nagyon hamar megbarátkoztam az új fogaimmal, és napról napra egyre jobban tetszik.
Az hiszem ennél szebben nem is lehetett volna megcsinálni, a barátaim véleménye is ezt tükrözi (hiszen volt, aki észre sem vette, hogy szélesebb lett, azt kérdezték, hogy hogy tolta össze :))

Szóval tökéletes lett :)

Nagyon szépen köszönöm munkáját, nagyon hálás vagyok!

Üdvözlettel:
Éva

Dear Csaba,

I just looked in the mirror and saw my beautiful face - aeeehh - TEETH of course, yes teeth and so I had the idea to write you a few words that you don't forget that we still need you, although we don't know until now when we will have time to come to our loved Budapest! But we will inform you in time of course.

H.&J.

Tisztelt Doktor úr !

Szeretném megköszönni az igazán jól sikerült munkáját! A rendelőben még sokkolva voltam, így nem tudtam lereagálni a látványt. Azóta viszont folyamatosan a fogaimat dicsérik, nem hiszik el, h. a csámpás fogsoromból ilyen hidat tudott alkotni! Naponta többször ámuldoznak a művén!

Köszönettel: Anikó

Kedves Doktor Úr!

Nagyon meg vagyok elégedve a fogammal, nagyon-nagyon szép lett, kimondhatatlanul hálás vagyok a Doktor Úrnak (csak tegnap a kezelés után még egy kicsit meg voltam illetődve, azért voltam olyan szűkszavú és nem tudtam mindezt elmondani :) ).

Minden jót!
Lilla

Kedves Csaba!

Már több, mint öt éve, hogy Zsuzsival kezeltetek. Nagyon hálás vagyok, mert azóta is csodásan "működik" a munkátok. Azóta elég messzire költöztem, de mivel ismét Budapest lesz a munkahelyem, eszembe jutott, hogy felkereslek titeket. Gratulálok a rendelőhöz is, igaz, csak interneten láttam, de nagyon szép. Köszönöm a kedves és lelkiismeretes munkátokat! Azóta is minden ismerősömet hozzátok irányítom :) Szép nyarat kívánok nektek!

M. Móni

Kedves Csaba és Izabella,

Szeretném megköszönni a szíves fogadtatást és az időpontok megszervezését. Az implantátumot és az inlayeket már megszoktam és nagyon élvezem, hogy újra rendesen tudok rágni. Még az ínygyulladásaim is elmúltak. Különösen köszönöm a kedvességüket a kezelések alatt, mindig nyugalommal és teljes biztonsággal mentem a kezelésekre.

Nem tudom, hogy mikor fogok hazalátogatni, de majd előre megírom.

Sok szeretettel,
Csilla

Még soha nem vártam ennyire
egy fogászati kezelést (ráadásul félelem nélkül), elégedett vagyok az eddigi eredményekkel, fontos lépés volt ez a mosolyom felé ami még magabiztosabb lesz ha az alsó fogsorom is megújul.

Bátran ajánlom a rendelőt és a doktor urat a barátaimnak!

Melinda

Dear Csaba!!!!
Pácienseink mondták 3 We are back at home and everything is fine. No pain, no problems,... as always:-)!
We just want say thank you to you, for organizing everything so well and of course thank you for Julia's Hollywood-White TEETH!!!!

Best regards for you and your family!

Kedves Csaba,
Köszönet a kezelésért, és megkérnélek, hogy tolmácsold a köszönetemet a doktor nőnek (Izabella) is illetve az asszisztenciának is a tegnapi fogkőkezelésért. Pácienseink mondták 4 Kezelés közben már kigondoltam, hogy köszönetet mondok csak a végére kissé sokkos állapotba kerültem és elmaradt..:)) A figyelmesség illetve a betegekre fordított koncentráció és a profi hozzáállás lenyűgöző, és a tegnapi kezelés ismét megerősítette e benyomásom- nagyon jó a csapat!

János

Kedves doktor úr és Zsuzsi!
Már rég készültem írni és megköszönni mindazt amit értem tettek. Azóta is imádom az "új" fogaimat, és azóta is hálás vagyok minden nap, hogy Önöket választottam annak idején:-)
Köszönöm a kedvességet, szakértelmet, türelmet és, hogy azóta tényleg merek mosolyogni:-)) sőőt, szeretek mosolyogni:-)
Kívánok minden jót!
Ugye jöhetek majd még?:-))
Ölelés és sok puszi es egy hatalmas beautiful mosoly:-)

Gabriella

…Mindig féltem fogászatra járni….
Pácienseink mondták 5 Ma már úgy jövök hozzátok, mintha kedves ismerősöket látogatnék meg!
Szomorú vagyok kicsit, hogy ez az utolsó alkalom, hiszen a nyálelszívó és én egész közeli barátok lettünk… :-)
Kívánom, hogy mindig legyetek ilyen kedvesek, aranyosak és ÜGYESEK! – ez a legfontosabb -, hogy mindenkinek olyan kellemes emlékeket hagyjatok a fogászati látogatásokról, amilyeneket nekem hagytatok!

Szeretettel: Eszter

Kedves Zsuzsa és Csaba!

Pácienseink mondták 6

Szeretném Nektek még egyszer megköszönni, hogy ilyen széppé varázsoltátok a fogaimat. Maximálisan meg vagyok elégedve az eredménnyel, nagyon tetszik. Örülök, hogy Titeket választottalak, mert nagyon kedvesek és barátságosak vagytok. Nem sok fogászaton tapasztaltam ilyen türelmet és figyelmességet. Minden kérdésemre pontos választ kaptam, részletesen elmagyaráztátok az eljárás menetét /ami egyébként fájdalommentes volt/, így teljes nyugalommal ültem a fogászati székben. Köszönök mindent!

Rita

Kedves Csaba!

Csak egy visszajelzés, nagyon nagyon szuper az új fogam! És képzeld, azóta az állkapocsprobléma is megszűnt, remélem marad is így! :)

Koszi még egyszer mindent! Szép napot, Évi

Kedves Zsuzsanna!

Nagyon szépen köszönjük!
A kedvesem nagyon elégedett volt a doktornő munkájával!
Ég és föld az előző kezelőorvosához képest!
Megyünk csütörtökön kettőre :)

Tisztelettel:
Mátyás

Kedves Hindent munkatársak, kedves Csaba!

Köszönöm a kiváló munkájukat májusban. Miután feltették a koronákat sem volt panaszom, és alig győzök mosolyogni.

Legjobb üdvözlettel,
Brigitta