Fogpótlás

Fogainkat fogszuvasodás, fogágy betegség vagy baleset során veszíthetjük el. Kevesen mondhatják el magukról, hogy egyetlen foguk sem hiányzik. Sokan vannak, akik nem tulajdonítanak kellő jelentőséget egy fog elvesztésének, azonban már egyetlen fog elvesztésével is megbomlik a rágószerv egysége és sok esetben esztétikailag is rendkívül hátrányos. Egy helyesen megválasztott fogpótlással, vagy fogbeültetéssel tökéletesen helyreállítható a megbomlott egység. A mai modern fogászat számtalan megoldást kínál elvesztett fogaink pótlására. Ezzel a rövid ismertetővel szeretnénk segítséget nyújtani eligazodni a fogpótlási lehetőségek között. Rendelőinkben az egyszerűbb és olcsóbb megoldásoktól, a legmagasabb elvárásoknak is megfelelni tudó, korszerű esztétikus fogászat széles palettáját kínáljuk.

Fog korona

Előfordul, hogy egy fog koronai része olyannyira sérült, hogy azt nem lehet fogtöméssel vagy fogbetéttel helyreállítani. Ilyen esetben esztétikus fog koronát szükséges készíteni.

Fémmentes fogpótlás

A korszerű esztétikai fogászat lehetővé teszi, hogy a fogpótlások készítése során teljes egészében mellőzzük a fémek használatát. A fémmentes fogpótlások segítségével visszaadható a fogak természetes színe, transzparenciája, így a saját fogainkhoz megtévesztésig hasonló fogpótlások készíthetőek.

Csiszolás mentes fogpótlás

Egy vagy két hiányzó fog pótlás megoldható, a szomszédos fogak lecsiszolása nélkül. Ha a szomszédos fogak épek, akkor a fogbeültetés mellett mindenképpen ezt a megoldást javasoljuk.