Milyen az esztétikai fogfehérítés?

Milyen az esztétikai fogfehérítés 1

Dohányosként hogyan őrizhetem meg fehér fogaimat?

A rendszeres dohányzás sajnos a fogak elszíneződéséhez vezet. Nagyon fontos a rendszeres, alapos fogmosás, és félévente ajánlatos fogorvos által átpolíroztatni fogainkat.

Hány percig tart a fogfehérítés?

Esztétikai fogászatunkon a világhírű ZOOM AP® fogfehérítő lámpát, ill. rendszert használjuk, mely 3x15 percet alatt átlagosan nyolc árnyalattal fehérebbé varázsolja fogait. Így a páciensek több mint felének a legvilágosabb, B1 színűek lehetnek fogai.

Milyen az esztétikai fogfehérítés 2

Mit kell tennem, hogy fehérek maradjanak a fogaim?

Alapvetően fontos a rendszeres, alapos fogmosás és fogkő eltávolítás. Továbbá azon pácienseinknek, akik rendelői fogfehérítésen esnek át fogászatunkon, ajándékba adunk egy speciális sínt és abba való fehérítő anyagot, melyet kb. évente egyszer 1- 2 órát alkalmazva, megőrizhetik fogaik ragyogó fehérségét.

A sok kávétól elszíneződtek a fogaim, hogyan lehetnek fehér fogaim?

Fogaink az erős festékanyag tartalmú ételek italok, így a kávé gyakori fogyasztása esetén elszíneződnek. Azonban egy rendelői vagy otthoni fogfehérítő rendszert alkalmazva, újra ragyogóan fehérré varázsolhatjuk őket. A fogfehérítést megelőző fogkő eltávolítás és polírozás, már önmagában jelentős javulást hozhat.