Magán fogászati rendelő

Manapság a magabiztos, jó megjelenés a siker feltétele. A megnyerő külsőhöz hozzátartozik az ápolt, szép fogazat is. Az esztétikus fogsor magabiztosabbá tesz bennünket. Fogászati vállalkozásunk 1996-ban alakult azzal a céllal, hogy e fontos cél megvalósításában pácienseink szolgálatára lehessünk.

Fontos számunkra, hogy mindig naprakész legyen tudásunk, ezért munkatársaink továbbképzése folyamatos. Rendelőnkben rendelkezésre állnak a modern technológiák, a legmodernebb anyagok. A kiváló technikai háttérnek köszönhetően az átlagosnál rövidebb határidőkkel tudunk dolgozni és munkánkra hosszútávon garanciát tudunk vállalni.

Fontosnak tartjuk, hogy szolgáltatásainkat minél többen igénybe tudják venni, ezért az egyszerűbb és olcsóbb megoldásoktól, a legmagasabb elvárásoknak is megfelelni tudó, korszerű esztétikus fogászat széles palettáját kínáljuk. Igyekszünk együttműködni a legtöbb kiegészítő egészségpénztárral és teljes körű szolgáltatást nyújtani. Visszajáró pácienseink jelentős kedvezményekkel vehetik igénybe szolgáltatásainkat.

Lelkiismeretes, pontos munkavégzésünkkel mindent megteszünk azért, hogy az általunk készített fogpótlások minél hosszabb élettartamúak legyenek. Azonban fáradozásaink mit sem érnek, ha nem párosulnak kiváló szájhigiénével. Ezért pácienseinket megtanítjuk a helyes szájápolásra, és nálunk beszerezhetik az összes szükséges szájápolási segédeszközt. Nagy gondot fordítunk visszajáró pácienseink fogazati állapotának nyomon követésére, javasoljuk félévenként a szűrővizsgálaton való megjelenést, így az elváltozásokat kezdeti stádiumban tudjuk diagnosztizálni és kezelni.

Rendelőinkben nagy hangsúlyt fektetünk a higiéniára, minden szájba kerülő eszköz egyszer használatos, vagy sterilizált.

Bízunk benne, hogy e rövid ismertetőnk felkeltette érdeklődését. Amennyiben igen, előzetes telefonos vagy online egyeztetés után várjuk szeretettel!

Bejelentkezem