fogászati rendelő 1-1
fogászati rendelő 2-1
fogorvosi váróterem 3
fogászat_megközelítése_a_széna_tér_felől 3
fogorvosi váróterem 2

Magán fogászati rendelő

Kedves Páciensünk! Tájékoztatjuk, hogy a budai fogászati magánrendelőnk, a Mammut bevásárlóközponttal szemközti, Csalogány és Varsányi Irén utca sarkán található épületbe költözött! Az új cím: 1027 Budapest, Csalogány utca 55. földszint 2/B. A megújult környezetben továbbra is várjuk Önöket szeretettel!

Zoom2...

ZOOM2 rendelői fogfehérítés

A világon egyik legnépszerűbb professzionális fogfehérítő rendszer, mellyel számos Hollywoodi híresség fehéríttette fogait. A ragyogóan fehér álommosoly mindössze 3 X 15 perc alatt elérhető. CSAK 90 000 Ft!

Tudjon meg többet a ZOOM2 rendelői fogfehérítésről

Fogak közötti...

Fogak közötti rés megszüntetése esztétikus direkt héjakkal

A fehér fogak között sötéten előtűnő szájüreg esztétikailag rendkívül zavaró. Szerencsére a fogak közti rések kíméletesen, a fogak preparációja nélkül megszüntethetőek. A direkt technika nagy előnye, hogy maximálisan kíméletes a fogakkal szemben és mindössze egy alkalommal elkészül. AZ ESZTÉTIKUS DIREKT HÉJ ÁRA 20 000 Ft.

Tudjon meg többet az esztétikus direkt héjakról

fémmentes...

Fémmentes, cirkónium fogpótlás

A hagyományos, fém vázra égetett porcelán fogpótlások mellett, egyre nagyobb teret hódítanak a fémmentes, cirkónium fogpótlások. A cirkónium fogpótlások tökéletesen utánozzák a saját fogak felépítését, így szinte észrevehetetlenül hasonlítanak is rájuk. Mivel nem tartalmaznak fémet, így a fémallergia veszélye kizárt. MINDEZT CSUPÁN 46 000 Ft/db áron!

Tudjon meg többet a fémmentes, cirkónium fogpótlásról

MIS...

Fogbeültetés

Fogbeültetés többféle rendszerrel, garanciával! A hiányzó fogak pótlásának legkorszerűbb módja a fogbeültetés. A fogbeültetéssel elkerülhető saját fogaink lecsiszolása, mely a hagyományos fogpótlások készítése során elkerülhetetlen. Az implantátumok nagy tisztaságú titánból készülnek, így allergiától sem kell tartanunk! FOGBEÜLTETÉS CSAK 95 000 Ft!

Tudjon meg többet a fogbeültetésről

Fogékszer.

Fogékszer

Tegye egyedivé mosolyát egy Swarowsky, cirkónium kristályból, vagy nemesfémből készült fogékszerrel. A fogékszer felhelyezéséhez nem kell a fogat kifúrni, és bármikor nyom nélkül eltávolítható.

Tudjon meg még többet a fogékszerről!

Otthoni...

Otthoni fogfehérítés

Olcsó, jól ismert és bevált módszer a hófehér mosolyért. A fogfehérítő anyag egy előre elkészített áttetsző, rugalmas sínbe kerül, melyet alkalmanként legalább két órán át szükséges viselni. A fehérítési eljárás öt- kilenc alkalmat vesz igénybe az elszíneződés mértékétől függően. A sínek mindemellett fluorkezelésre is használhatóak. MOST CSAK 40 000 Ft!

Tudjon meg többet az otthoni fogfehérítésről

Fogszorítás...

Fogszorítás, fogcsikorgatás kezelése NTI® Harapásemelő készülékkel

Az állkapocsizület kattogása, ék alakú fognyaki kopások, a fogak fokozott kopása, halántéktáji fejfájás, mind a fogak éjszakai szorítására utaló jelek. A fogszorítás és csikorgatás legkorszerűbb terápiája az NTI miniatűr harapásemelő készülék. Működése azon alapul, hogy a fogakat ért koccanások szájnyitási reflexet váltanak ki.

Tudjon meg többet az NTI® Harapásemelő készülékről